KonserthusetPlay

Välkommen till KonserthusetPlay – ditt konserthus på nätet. Här hittar du konserter med Kungliga Filharmonikerna, tillsammans med mycket annat ur Konserthusets breda utbud. Upplev musiken när du vill och var du vill. Helt gratis.

KonserthusetPlay innehåller i första hand inspelade konserter med Kungliga Filharmonikerna, men även mycket annat ur Konserthusets breda utbud, som jazz, kammarmusik och konserter för barn. Målet med satsningen är att göra vårt utbud tillgängligt för fler än dem som har möjlighet att ta del av det vi gör på plats.

Inledningsvis är det ett urval av konserterna som filmas för senare visning på KonserthusetPlay, men ambitionen är att på sikt öka antalet filmade produktioner.

För att få information kring när nya filmer publiceras på KonserthusetPlay; följ oss på Facebook www.facebook.com/rspoplay / www.facebook.com/kungligafilharmonikerna eller anmäl dig till Stora nyhetsbrevet på www.konserthuset.se/nyhetsbrev.

KonserthusetPlay drivs av Stockholms Konserthusstiftelse.
Box 7083, 103 87 Stockholm. www.konserthuset.se
Telefon 08-786 02 00.
Mejl info@konserthuset.se
Ansvarig utgivare: VD & konserthuschef Stefan Forsberg

Musiken på KonserthusetPlay tillgängliggörs med tillstånd från Stim/NCB.
Material på KonserthusetPlay får gärna delas vidare via länkning. Hjälpmedel för detta finns direkt i filmspelaren. Material får däremot inte laddas ner eller på annat sätt reproduceras (helt eller delvis), vare sig på annan hemsida eller via annat medium.

Sidans streamingtjänst drivs av Screen9.
Sidan är designad av Sajtkonsulterna AB.
För utveckling och publicering av innehåll svarar Publik- och Marknadsavdelningen vid Stockholms Konserthus.

Frågor & synpunkter mejlas till info@konserthuset.se.